(Samen)werken vanuit het Holtens Ondernemershus heeft zo zijn voordelen. Allereerst heb ik mensen om mij heen nodig, die mij inspireren, waarmee ik kan sparren en waarmee ik gezellig kan kletsen. In het HOH kan dit gelukkig. Ook al werk je niet voor hetzelfde bedrijf, de andere huurders zijn collega’s geworden van mij!

Collega’s waar ik ook zakelijk mee kan sparren. Omdat je allemaal wel eens tegen dezelfde ‘stubbelingen’ aanloopt is het prettig om eens te kunnen overleggen hoe een ander het aanpakt. Daarnaast heb ik met enkele zzp-ers uit het HOH samen opdrachten gedaan. Zo heb ik opdrachten samen met Secretary Solutions – Hester Wijenberg – en met Hanneke Janssen mogen doen. Erg leuk en vooral ook handig omdat je korte lijnen hebt en doordat je elkaar kent weet je ook wat je aan elkaar hebt. Zeker een meerwaarde.

Zo heb ik met Hester samengewerkt voor: Starters Event Rijssen-Holten,  Noaberschapsplan Kulturhus Holten,  Smart Organized, Holtens Ondernemershus en Parkgebouw Rijssen.

Met Hanneke heb ik samengewerkt voor: KiYojo, Nummer Tien en Symbol bv.