Ontwerpen; iedereen kan het of toch een vak apart? Tegenwoordig zijn er diverse tools en apps waarmee iedereen die een beetje handig is zelf een design kan maken. Is het dan nog wel nodig om een ontwerper in te schakelen? Vind ik van wel. Ik kijk er net even met een andere blik naar, daarnaast is het mijn vak en voor jou is het vaak erbij. Ze zeggen niet voor niks ‘schoenmaker blijf bij je leest’.

In 2019 is employer branding ook weer hot item voor vele bedrijven. Ik kan je helpen bij sterke visuele communicatie! Hoe? Door passende en in het oog springende huisstijl te ontwerpen, eigentijds promotiemateriaal te vormgeven, tekst en beeld om te gieten in mooi vorm gegeven brochures en magazine’s. Bijvoorbeeld een promotiebrochure, een personeelsmagazine of een digitale nieuwsbrief opmaken voor je bedrijf.
Daarnaast kan ik je helpen bij consistentie in je communicatie-uitingen. Geen ‘hap-snap’ werk maar iemand die de grote lijnen in de gaten houdt en op basis van je huisstijl, je communicatie-boodschap en bedrijfsdoelen passende uitingen ontwerpt. Ontwerpen die je helpen te onderscheiden van je concurrent.

Ik kan je bedrijf ondersteunen in de grafische vormgeving voor je communicatie-uitingen waardoor je eigen medewerkers zich weer kunnen richten op de zaken waar zij goed in zijn. Voor beide partijen een win-win situatie!