In de afgelopen maanden ben ik onder andere bezig geweest met het ontwerpen van twee nieuwe logo’s voor drie wel heel uiteenlopende bedrijven. Het ene logo was voor een super leuk bedrijf uit Dijkerhoek; Meer dan leuk. Het andere logo was voor een geweldig initiatief geïnitieerd vanuit onder andere Universiteit Wageningen en Kruidenhuis de Vlo; Erfgoed Zaden. En het laatste project was het ontwerpen van een logo voor Kindercoaching Kracht.

Meer dan leuk is een eenmansbedrijf uit Dijkerhoek, Marieke – de eigenaresse – maakt maatwerk handgemaakte cadeauartikelen zoals knuffels en babyspeelgoed. Zo mooi en puur en met al haar enthousiasme. Deze aspecten heb ik verwerkt in het logo van haar bedrijf. Ik heb een aantal varianten van het logo gemaakt, zodat ze het op verschillende uitingen mooi kan toepassen. Ook heb ik voor haar de omslagfoto van haar facebookpagina ontworpen.

erfgoed zaden logo Erfgoed Zaden is een initiatief opgericht voor het behoud van het Nederlandse bioculturele erfgoedrassen van land- en tuinbouwgewassen. Hun doel is het levend houden van oude Nederlandse land – en tuinbouw gewassen voor het nageslacht. Door deze oude gewassen uit te zaaien en daadwerkelijk te gebruiken in de voeding willen zij een breed publiek enthousiast hiervoor maken. Het gebruik van deze authentieke gewassen stimuleert enorm de biodiversiteit in Nederland. Ik vond het erg leuk om hieraan mijn steentje bij te dragen door het ontwerpen van een hip en authentiek logo.

logo Kindercoaching Kracht Kim Kortlever heeft begin dit jaar haar droom waargemaakt en is voor zichzelf begonnen als kindercoach. Ik mocht voor haar bedrijf een logo ontwerpen. Net zoals bij de andere projecten, heb ik aan de hand van een vragenlijst (over o.a. haar bedrijf, haar stijl) die ze heeft ingevuld een moodboard gemaakt. Deze hebben we vervolgens besproken en op basis van deze input heb ik enkele logo’s ontworpen. Uiteindelijk zijn we tot dit resultaat gekomen.

Meer informatie over Meer dan leuk? Kijk dan op haar facebook pagina
Over Kindercoaching Kracht kun je hier meer nalezen.