Ben je starter, of ben je op zoek naar een nieuwe huistijl/logo voor je huidige bedrijf? Schakel dan bij voorkeur een ontwerper in die bij je past zodat je een logo krijgt dat aansluit bij je bedrijf en waarmee je je ook kunt onderscheiden in de markt. Omdat een logo een maatwerk product is, is voor mij de klik met de klant erg belangrijk, hoe goed kun je iemand aanvoelen en kun je je inleven in zijn/haar bedrijf.
Op basis van een uitgebreide inventarisatie, die de klant voor mij invult, maak ik een moodboard waarop de uitgangspunten voor het logo vastgelegd worden. Is dit naar tevredenheid, dan start bij mij het creatieve proces. Een leuk proces waar ik de klant daar waar mogelijk bij betrek. Uiteindelijk kom ik met een aantal ontwerpen waar de klant vervolgens uit kan kiezen. Voor mij is een logo niet alleen een mooi beeld, het verhaal erachter moet ook kloppen zodat het in totaliteit past bij het bedrijf.

Ik heb in de afgelopen jaren al diverse logo’s mogen ontwerpen voor uiteenlopende bedrijven. Elke keer weer is de samenwerking een boeiend traject waar uiteindelijk ook zeer mooie en passende logo’s uit voort komen.
Nieuwsgierig geworden welke logo’s ik heb mogen ontwerpen? Kijk eens bij mijnportfolio en selecteer op ‘logo’.