“We hebben een prachtige villa gekocht in Holten. Hoe kunnen we de ruimte in de woonkamer het beste benutten?” Met deze vraag kwam de klant bij mij. Na een inventarisatiegesprek heb ik een voorstel gedaan voor de indeling en de meubels. Ik werk mijn advies altijd uit in sketch-up (een digitaal ontwerpprogramma) hierdoor kun je snel verschillende adviezen inzichtelijk maken voor de klant, waardoor hij/zij ook meteen een goed beeld heeft wat verschillende meubels en/of een andere indeling met een ruimte kan doen. Daarnaast geef ik het advies altijd weer vanuit verschillende perspectieven, hierdoor heeft de klant meteen een goed beeld bij de mogelijkheden. Daarnaast heb ik ze tips kunnen geven hoe je ze met een paar kleine aanpassingen de ruimte een heel andere uitstraling kunnen geven.

interieuradvies villa pag2

interieuradvies villa pag1

interieuradvies villa pag4