Onlangs heb ik de workshop interieur + styling mogen geven aan een vriendinnen groep. Ook dit keer weer een enthousiaste groep. Na een inleiding van ongeveer een half uur over onder andere kleurgebruik, materiaalgebruik en indelings tips gingen de dames zelf aan de slag. Al bladerend door de woontijdschriften beelden uitscheuren van dingen die ze aanspreken. Dit kan een meubel zijn, een plant, een leuk accessoire maar ook een foto van bijvoorbeeld een reclamebord – omdat de kleuren daarvan aanspreken. Uiteindelijk ga je je verzameling plaatjes bekijken en eventueel herzien en dan bij elkaar opplakken op een groot vel papier. Zo krijg je uiteindelijk zicht op wat je aanspreekt, wat je woonstijl is.

Door je woonstijl ‘vast’ te leggen, kun je bij je huidige inrichting precies zien waar je minder tevreden over bent. En wat eventueel aangepast moet worden. Ook kun je dit moodboard gebruiken bij toekomstige nieuwe aankopen van meubels en accessoires. Je weet immers wat je stijl is en wat daar bij past. Zo voorkom je sneller miskopen doordat het in de winkel allemaal zo leuk bij elkaar staat en je vaak maar een ding koopt.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan een workshop. Ik vind het namelijk belangrijk dat de deelnemers ook de tijd en ruimte hebben om hun eigen woonvragen aan mij voor te kunnen leggen.

Het is leuk om te zien dat eigenlijk iedereen enthousiast is na afloop. Ze gaan volop nieuwe ideeën en inspiratie naar huis. En dat vind ik ook zo leuk aan deze workshops. Ik help de mensen op weg, ik geef ze tips en adviezen en uiteindelijk geven de deelnemers er hun eigen inbreng aan door het thuis toe te passen op een manier die bij hun zelf past.
Op deze manier kan ik ze helpen om van hun huis nog meer hun thuis te maken. Daar krijg ik energie van!

Wil jij ook een workshop interieur + styling volgen?
De kosten van de workshop zijn 35 euro per persoon voor minimaal 5 en maximaal 10 personen.
De workshop kan gegeven worden bij Lotz & Linde in Holten, bij het Holtens Ondernemershus of bij je thuis. Kies je ervoor om deze workshop bij Lotz & Linde in hun winkel te doen, dan krijg je tijdens workshop avond van hun 20% korting op spullen die je bij Lotz & Linde koopt. Een leuke combi; je inspiratie opdoen voor je woning én profiteren van een aantrekkelijke korting op het hele accessoires bij Lotz & Linde.

Geef je interesse door via info@lisdesign.nl Je kunt je opgeven met een aantal vriendinnen, collega’s. We plannen dan gezamenlijk een datum.

 

workshop    workshop1   workshop 3