Vakantie is altijd een tijd van opladen, fijne tijd met de kinderen en vrienden doorbrengen en relaxen maar ook zakelijk weer even alle pijlers uitzetten. Naast de reguliere klanten die ik heb, is er ook ruimte voor andere, nieuwe opdrachten.
Wat ik jullie (mijn klanten) kan bieden is veelzijdig; ik ben grafisch vormgever en interieuradviseur. Deze mix komt niet veel voor, maar het heeft wel degelijk een meerwaarde. Mijn gevoel voor vormgeving, ruimtelijk inzicht en kleur/vormen is voor beide vakgebieden van groot belang. En heb je een bedrijf en wil je je huisstijl ook doorgevoerd hebben in je kantoor, dan kan ik dat mooi tegelijkertijd meenemen. Dat scheelt weer tijd.

Hieronder een paar voorbeelden van mijn werkzaamheden:
– vormgeven van magazines
– ontwerpen van logo’s
– vormgeven, opmaken en verzenden van digitale nieuwsbrieven
– ontwerpen c.q. vormgeven van diverse marketing-communicatie uitingen (flyers, banners etc)
– kleuradvies
– inrichtingsadvies woningen, kantoren, openbare ruimtes
– meubeladvies

Mijn meerwaarde? Ik werk onafhankelijk, heb gevoel voor vormgeving, oog voor detail, luister naar wat de klant wil, tja en nog veel meer. Kijk op mijn portfolio of mijn stijl je aanspreekt.

Ben jij op zoek naar iemand die je bij bovenstaande zaken kan helpen of weet jij iemand die op zoek is naar iemand die hem of haar hierbij kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op.

Groetjes Annemarie