Na een druk eerste half jaar met erg leuke en uiteenlopende projecten, luid ik vandaag mijn vakantie in. Een greep uit mijn opdrachten zijn, huisstijl ontwikkeling voor Talentum et Gloria – een ambitieus bedrijf die mensen helpt bij het (her)vinden van hun talenten en om deze optimaal in te zetten binnen het bedrijfsleven. Een logo voor Robert Kamphuis Coaching, Robert wil naast zijn functie bij Countus aan de slag als coach om mensen te helpen als ze zijn ‘vastgelopen’ in hun werk en/of prive situatie. Het kantoor van Hanneke Janssen (tekst & communicatie) heb ik mogen inrichten. Hanneke heeft een nieuw pand gekocht in Holten voor haar bedrijf, ik ben betrokken geweest bij de inrichting hiervan. En de eerste twee nummers van 2018 van het personeelsmagazine ‘Koopmanskoop’ van Koopmans zijn weer verschenen.
En ik heb een aantal particulieren mogen adviseren bij de inrichting van hun woning.

Kortom een heel bewogen eerste half jaar waar ik tevreden op terugkijk. Leuke opdrachten, fijne opdrachtgevers en zeker uitdagende klussen. Op naar Frankrijk, waar ik heerlijk ga kamperen met mijn vriend en kinderen.

Benieuwd naar de projecten, kijk dan bij mijn portfolio.