Als het druk is, schiet het bijhouden van je eigen website er even bij in. Niet goed maar helaas wel de realiteit. Aan de ene kant natuurlijk ook een goed teken, want dan laat de werkdruk het even niet toe. En hoewel ik het belangrijk vind om actuele info op de website te hebben staan, schiet dat er toch het eerste weer bij in. Maar bij deze even een update.

Onlangs heb ik een leuke klant binnen gehaald, namelijk Ariez. Voor hun ga ik een van hun publicaties – Nederlands Tijdschrift voor Allergie, Astma en Klinischie Immunologie – vormgeven en heb ik ook recentelijk enkele flyers die zij voor hun opdrachtgevers uitbrengen, mogen vormgeven. Een leuke klus, waar ik terecht heel erg blij mee ben.
Voor de rest ben ik nu ook nog bezig met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl voor een lokale ondernemer, later meer hierover …

En ik heb een grote interieuropdracht lopen voor het Kulturhus in Holten. In de afgelopen jaren heb ik al veel veranderingen mogen aanbrengen aan het interieur door het hele gebouw. Dit keer is de foyer en de kelder aan de beurt. Voor de kelder heb ik maatwerkmeubels ontworpen welke een meubelmaker gaat maken. Leuke aan deze opdracht is uiteraard het ontwerpproces, maar ook de samenwerking met de meubelmaker is erg leuk.
Als het klaar is, zal ik de foto’s zeker weer gaan uploaden in mijn portfolio.