In het najaar geef ik weer workshops interieur + styling. Je doet nieuwe inspiratie op voor je woning én je kunt nu tijdelijk profiteren van aantrekkelijke korting op o.a. woonaccessoires bij Lotz & Linde. De workshop duur 2 á 2,5 uur, je krijgt tips waar je op moet letten als je je woning inricht. Ik licht toe wat verschillende materialen en kleuren met je woning doen. Daarna ga je zelf aan de slag met je eigen moodboard. Je ontdekt je eigen woonstijl. Je moodboard is een prettig uitgangspunt voor als je dingen wilt veranderen in je woning. Maar ook als je bijvoorbeeld nieuwe meubels of accessoires wilt kopen is het een fijn uitgangspunt. Het voorkomt dat in de winkel wordt verleidt door mooie accessoires (die uiteraard mooi gestyled opgesteld staan) en dat je bij thuiskomst erachter komt dat het toch niet zo mooi bij de rest van je interieur past.
De kosten van de workshop zijn 35 euro per persoon. Ik vind het belangrijk dat ik tijdens de workshop ook tijd heb om persoonlijke interieurvragen te kunnen beantwoorden, daarom kunnen er minimaal 5 en maximaal 10 personen per workshopavond deelnemen. De workshop wordt gegeven bij Lotz & Linde in Holten, tijdens de workshop avond krijg je van hun 20% korting op spullen die je bij Lotz & Linde koopt.
Dus wil je inspiratie opdoen voor je woning én profiteren van een aantrekkelijke korting op het hele accessoires bij Lotz & Linde? Geef je interesse door via info@lisdesign.nl
Je kunt je opgeven met een aantal vriendinnen, collega’s. We plannen dan gezamenlijk een datum. Je mag ook alleen komen, dan schuif je aan bij anderen die zich alleen of met twee personen hebben opgegeven. Ook dan wordt er in overleg een datum gepland.